Save the date: Suomen Menopaussiseuran seuraava kokous ja luentopäivä pidetään 6.10.2023

Maalahden Mittemellan Martha seura antoi lahjoituksen seuramme kautta menopaussitutkimusta varten. Kiitämme lahjoituksesta!

Suomen Menopaussitutkimusseura ry:n matka-apurahat

Suomen Menopaussitutkimusseura julistaa seuran jäsenille haettavaksi matka-apurahat vaihdevuosia käsitteleviin kongresseihin. Etusijalla ovat tutkijat, ja matka-apurahan saamisen edellytyksenä on kongressiin lähetettävä abstrakti.

Vapaamuotoinen hakemus, julkaisuluettelo, abstrakti sekä tiedot kongressista pyydetään lähettämään sähköpostilla 26.3.2023 mennessä Suomen Menopaussitutkimusseuran sihteerille: laura.lampio@hus.fi.

Apurahan saaja sitoutuu esittelemään tutkimustyönsä tuloksia lyhyenä raporttina seuran kotisivuilla (www.menopaussiseura.net) sekä pyydettäessä myös seuran kokouksessa.

Maarit Niinimäki

Suomen Menopaussitutkimusseuran puheenjohtaja